Make your own free website on Tripod.comSila Ke Laman HOME Saya Yang Lama ( Click here ).....
Since you are already here, please visit the High Quality Goods Store site as well ( Click here ).....
atau kunjungilah laman peniaga-peniaga Malaysia di sini ( Click here )
Cyber Shopping... Belanja dan dapat bonus di sini ( Click here )

Studying Help Online
Fact Monster
4Kids.org
BM, M3, Sn
Kiddy-House (Pre-School)
How To Study
Mind Tools
Coping With Exam Stress
Feelings
KakakTua
Portal Pendidikan Utusan
MyETutor
Malaysia Student Network
Net Cousins
Next Tutor Level Network
Catchatutor

Renungan:

Sama ada disedari atau tidak, kita terpaksa mengakui bahawa dalam menjalani kehidupan kita seharian, kita terlalu banyak berpolitik. Kita tidak hanya sekadar berpolitik ketika musim menjelang pilihanraya, tetapi kita terus berpolitik sehinggalah menjelangnya pilahanraya berikutnya lima tahun selepas itu. Ini bererti kita berpolitik setiap hari selama lima tahun. Ini adalah hakikat. Ia bukan sahaja diamalkan oleh parti politik yang memenangi pilihanraya, dan sekarang ini memerintah di peringkat persekutuan malah juga oleh sebuah parti lain yang memenangi pilihanraya serta memerintah di sebuah negari di pantai timur....Klik untuk membaca seterusnya...

Promosi 1 ||Promosi 2 ||Promosi 3
LAMAN WEB PERCUMA SERTA
KEHEBATAN SISTEM AUTODOWNLINE CYBERSHOP2U.NET

Saudara/Saudari.
Setelah berada di internet semenjak 1997 dengan mencipta bermacam laman web, saya, HAJI WAN OMAR BIN MAHMUD, ingin dengan ikhlasnya menghuraikan mengapa saya menceburi perniagaan REVELL-CyberShop2u(CS2U)?

Pada mulanya saya agak was-was untuk menjadi ahli sah Revell – Cybershop2u kerana berdasarkan pengalaman saya dengan dunia internet, disebabkan tidak ada hubungan manusia yang utuh menyebabkan program dari internet kebanyakkannya gagal bertahan lama. TETAPI, apa yang saya jumpa di CyberShop2u ni memang berbeza! Jom kongsikan bersama..

Perpandukan info dan pengalaman yang telah saya dapati saya mencari satu syarikat yang kukuh dan telah lama beroperasi dan menilai harga dan barangan yang ditawarkan. Setakat ini Revell menawarkan harga barangan yang mampu dibeli oleh semua orang (harga lebih kurang di pasaraya atau kedai runcit) dan sistem maintainnya hanyalah sekitar RM 50 sebulan, pengiraan point pula PV1 = RM1 (jarang-jarang MLM yang buat macam ni) dan terus berpeluang mendapat kereta percuma serta NO BREAKAWAY!.

Anda mendapat banyak barangan kegunaan harian samada barang penjagaan diri (syampoo, bedak, ubat gigi, minyak wangi. dan lain lain lagi keperluan harian) … di mana jika anda tidak belanjakan di Revell pastinya anda akan membelinya di kedai-kedai runcit atau pun supermarket. Cuba FIKIRKAN, apa yang anda dapat selain daripada barangan dari kedai tersebut ?. Jika sebulan RM 50 setahun RM 600, 2 ..3…atau 5 tahun ?

Lalu saya membuat keputusan untuk mendaftar secara sah melalui Cybershop2u. Bermula dari hari itu saya menerima pelbagai info, tips perniagaan secara online dari upline saya. Saya dibantu secara online. Yang penting saya mendapat tunjuk ajar cara menceburi bidang baru ini.

Di luar, saya seorang yang telah bersara dan saya tidak ke mana dan tidak SECURE. Walau bagaimanapun saya perlu mencari satu mekanisma menjalankan perniagaan saya sendiri dengan masa yang cukup minima. Dan saya temui di Cybershop2u. Satu perkara lagi yang agak PENTING, iaitu REVELL membayar BONUS setiap pertengahan bulan! di mana pada saat-saat anda perlukan WANG!.

Cybershop2u, boleh membantu anda mencapai impian anda. Sekurang-kurangnya anda boleh menjana pendapatan secara automatik dengan kemasukan ahli secara automatic. Jikalau dibuat secara conventional maka hasilnya pasti berlipat kali ganda.

Sekiranya anda ialah pengguna produk-produk di bawah, anda perlu mempertimbangkan program yang saya usulkan ini sekiranya anda terdiri sebagai PENGGUNA BIJAK. Suka atau tidak, kita perlu membelinya setiap bulan, kerana ianya adalah keperluan penting dalam kehidupan seharian kita..Penjagaan Diri Lelaki :Minyak rambut, syampu, ubat gigi, sabun mandi, minyak wangi, bedak,deodorant.

Penjagaan Diri Perempuan : Lipstik, makeup, penjagaan kulit, syampu, ubat gigi, sabun mandi, minyak wangi, feminine hygiene, deodorant, pencuci muka, losyen, perapi rambut, alas bedak, bedak, tisu muka, tisu wanita.

Penjagaan Kenderaan : Minyak enjin ( 3 bulan sekali), syampu kereta/motor ( 2 bulan sekali) , pembersih cermin (2bulan sekali), pengilat dalaman (2 bulan sekali).

Minuman seisi keluarga : Jus, kopi dan tea.

Penjagaan Rumah : Serbuk pencuci, pencuci tandas, pencuci lantai, pencuci pinggan mangkuk, pelembut kain, penjagaan fabrik, penyembur serangga, sabun mandian, syampu kanak2, sabun pencuci tangan

HANYA JADI PENGGUNA BIJAK PRODUK HARIAN MELALUI PROGRAM CS2U, ANDA BOLEH MENDAPAT GANJARAN HEBAT, TETAPI MENJADI PENGGUNA SETIA BARANGAN SUPERMARKET, ANDA TIDAK PEROLEHI APA2 GANJARAN MELAINKAN MEMBERI KEKAYAAN KPD ORANG YANG SUDAH SEDIA KAYA.Tidak perlulah bercerita tentang benda yang tidak logik spt mendapat income 5 angka dalam masa terdekat, TETAPI kami boleh menjamin anda boleh memperolehi pendapatan 4 angka dalam masa 6 bulan sekiranya mengusahakan sepenuhnya konsep 1X 4 X 4 iaitu anda memperkenalkan 4 orang, dan 4 orang memperkenalkan 16 orang.. dan seterusnya .. TIDAK DI WAJIBKAN MENJUAL, TAPI HANYA MENGGUNA! dan proses itu lebih mudah bersama program CyberShop2u.

Berbelanja di Revell adalah satu keputusan yang bijak!. Selain berbelanja dan mengguna, anda mendapat pendapatan sampingan.

Segera bertindak! Jadi ahli sah Revell melalui cybershop2u sekarang. Anda pasti tidak kecewa. (Seperti yang saya alami sekarang).

Daftar sekarang http://www.cybershop2u.net/pendaftaran.php?member=cgwanIngatlah bahawa dalam hidup ini kita perlu berani mengambil risiko dan berfikir secara di luar kotak jika ingin berjaya!

Terima Kasih,

Home 1 2 3 4 5 6
This free script provided by
JavaScript Kit


The Following Are e.g. of Sites Designed by Me
Would You Like me to design one for you just like the ones above?

I would be too glad to design web pages of this kind
for all of you, peafowls and pheasants lovers and others out there.
Don't hesitate to let me fulfill your imaginations
with images and colours of your choice.

(Waste no time. The decision is yours. The job is my pleasure!)
.
Pages: Home Flowerhorn Photography Medical Chat Room HTML

cg.1@email.com|| Terengganu Portal|| Nombor Telefon Penting|| Birds||
Sekolah Berinternet,Trg.|| ICT e-CENTRE
||

Hosted by